CONTROL ACCES

SISTEME DE CONTROL ACCES SI PONTAJ

Control accesul este un sistem de securitate a obiectivelor care supravegheaza intrarile si usile prin utilizarea dispozitivelor electronice. Control accesul nu este doar un deschizator electronic sau electromecanic de usi, ci este un procedeu de creare a unui mediu inconjurator mai sigur. De fapt, control accesul face imposibila patrunderea persoanelor neautorizate in zonele cu restrictii.

Utilizarea unui sistem de control acces nu se face doar pentru a limita accesul persoanelor neautorizate in zone protejate, ci si pentru controlul persoanelor autorizate in zonele care le sunt destinate prin verificarea orei si datei de intrare si de iesire. Acest lucru se face prin asocierea unui cod de securitate caruia i se asociaza date despre cel identificat (nume, data nastere, poza, etc).Codul de indentificare va fi recunoscut de catre un cititor care poate deschide intrarea si permite accesul in zona restrictionata, sau nu.

 Pentru echipamentele de control acces si ponaj societatea nostra va ofera servicii de:

Instalare
100%
Mentenanta
100%
Service garantie
100%
Post garantie
100%

Functiile sistemului de control acces si pontaj:

  • Interzicerea accesului neautorizat al persoanelor si vehiculelor in zonele de securitate ale obiectivului.
  • Anuntarea operatorilor cu privire la tentativele de pantrundere neautorizata la nivelul inelelor de securitate, cu indicarea filtrului unde au loc acestea.
  • Alarmarea sitemului de supraveghere video cu scopul comutarii pe monitoare a camerelor video care supravegheaza filtrul violat.
  • Facilitarea obtinerii de situatii si de rapoarte privind prezenta, circulatia si raspandirea personalului in zonele de securitate ale obiectivului.